Legotillverkning

Hej!

Söker du en tillverkare för dina produkter har du kommit rätt. Mixwell är idag tillverkare av free from produkter till industri, dagligvaruhandel och bagerier. Vi tillverkar produkter både under eget varumärke och legotillverkning till andra kunder. Vi på MixWell kan erbjuda tillverkning i en fabrik specialiserad på tillverkning av torra blandningar och allergifria blandningar. Vi har arbetat sedan 1999 med tillverkning av glutenfria produkter för leveranser till hela Nordeuropa.

I dag tillverkar vi produkter i konsumentförpackningar om ca 300g till 1kg. Därutöver tillverkar vi bageri och industri produkter i säckar om 10kg och 25kg. Vi hjälper till hela vägen från utveckling till leverans och stöttar med vår kunskap inom allergifri tillverkning. Våra produkter är bland annat glutenfria mjöl och bakmixer, våffelmixer, veganmixer och müslis. Titta in på vår sida produkter här på hemsidan så ser du ett urval av de produkter som vi kan hjälpa till att tillverka. Därutöver blandar och paketerar vi flera kundspecifika produkter så det finns många möjligheter.

Vår produktionsanläggning finns i Västerås och den är certifierad mor FSSC 22000 och för tillverkning av Ekologiska produkter.

Har du en torr produkt eller ide om en produkt som du vill tillverka hör av dig till oss.

Du når oss på telefon 021-350960

Vi hörs!

Hälsningar vi på MixWell