Go wild – tillbaka till naturen

Ibland måste man gå bakåt för att sedan kunna gå framåt, det har vi gjort när vi startat med Go Wild. Vi har tittat på hur våra förfäder kunde överleva utan vitaminpiller, mineraltillskott och utan att ha tillgång till alla goda citrusfrukter och mycket annat som vi idag tar för givet. Hur klarade dom sig?

Jo dom tog tillvara på det som fanns utanför knuten och det mesta var mycket nyttigare än det som vi köper i affärerna idag. Ta till exempel maskrosor, detta retliga ogräs som nästan är omöjligt att utrota. Maskrosen innehåller massor med nyttigheter.

Så vi tänkte, att dög det åt våra förfäder så duger det bra åt oss också och med det i bakhuvudet har vi tagit fram en hel serie med produkter baserade på våra vanliga (och några ovanliga) vilda växter.

De första produkterna som vi nu presenterar är 3 olika ”ogrästoppingar” som passsar utmärkt till yoghurten, filen eller gröten. Smakar jättegott också som topping på salladen både grönsaks- och fruktsalladen. Vi har även provat att ha toppingen när vi bakar muffins och bröd, ja faktiskt var det jättegott att blanda toppingen med lite yoghurt och äta ihop med pannkakor. Användningsområdena är oändliga.

Visst är det häftigt att man kan få i sig vitaminer och mineraler bara genom att äta en god frukost med Ogrästopping. Alla 3 toppingarna har en bas av pumpakärnor och solroskärnor.
Dom är naturligtvis glutenfria.

Det går att välja mellan:

Nässeltopping som förutom nässlor innehåller linfrö, nyponskalsbitar, tranbär och är smaksatt med kanel

Grobladstopping som förutom groblad innehåller vita mullbär, nyponskalsbitar och är smaksatt med lakrits.

Maskrostopping som förutom maskrosblad innehåller rostade kokosflakes, blåbär och är smaksatt med kakaonibs.

Lägg till dem i din beställning. De finns under kategorin Go wild på produktsidan: Go Wild produkter